073 511 99 50    info@garageklerks.nl

Tuinmachine onderhoud

Onderhoud

 

Naast onze standaard auto services bieden wij ook professionele onderhouds- en reparatiediensten voor uw tuinmachines. Wij hebben brede kennis op dit vlak waarmee wij ervoor zorgen dat uw tuinmachines weer helemaal spik en span zijn nadat ze bij ons voor een onderhoud beurt zijn geweest.

Reparatie

 

Als uw tuinmachines niet werken naar behoren zijn wij uiteraard ook instaat om deze voor u te repareren. Als u uw tuinmachines bij ons laat repareren, zorgen wij dat u snel weer gebruik kunt maken hiervan. Wanneer mogelijk zorgen wij dat u na een kop koffie uw gerepareerde tuinmachine gelijk weer mee naar huis kunt nemen.

Onze producten

 

Ook verkopen wij tuinmachines en tuingereedschap. Wij zijn de merkdealer van meerdere bedrijven die specialiseren in tuinmachines. Onze tuinmachines kennen wij als geen ander, en wij gebruiken deze kennis om u de beste producten te bieden. Ook werken wij graag met de machines in ons assortiment, het onderhouden en repareren hiervan doen wij graag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze showroom pagina.