073 511 99 50    info@garageklerks.nl

Showroom

Ons assortiment

 

Wij bieden een breed assortiment aan tuingereedschappen en tuinmachines. Wij zijn de merkdealer van EGO, MTD, WOLF Garten, Simplicity, Segway, en Robomow. Wij bieden u graag advies over onze producten, en zorgen ervoor dat u de gereedschappen en machines vindt die u nodig hebt. Ook bieden wij onderhoud en reparatie diensten voor onze producten, en ook voor andere tuinmachines- en gereedschappen.

EGO

 

EGO is een wereldwijd tuinmachine verkoopbedrijf dat de focus legt op draadloze machines die werken met een accu. Als merkdealer van EGO hebben wij er voor gezorgd dat ons assortiment vol staat met de beste producten in hun catalogus. Met trots verkopen wij deze machines, en graag bieden wij ook onderhoud en reparatie diensten hiervoor. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van EGO.

MTD

 

MTD is een bedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat. Zij hebben vanaf het begin van de ontwikkeling van tuinmachines deel uitgemaakt van deze markt. Niet alleen zijn wij een merkdealer van MTD, maar ook van drie van hun andere merken; WOLF Garten, Cub cadet en Robomow. Dankzij het bieden van deze combinatie van merken, zijn wij instaat om u alles te bieden wat u voor uw tuin nodig hebt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van MTD.  

WOLF Garten

 

WOLF Garten is een merk dat al ruim 100 jaar bestaat. Zij leggen de focus op het bieden van hoge kwaliteit tuingereedschappen en tuinmachines. De WOLF Garten producten die wij verkopen garanderen een prettige ervaring tijdens het werken in de tuin. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van WOLF Garten.

Robomow

 

Robomow biedt de volgende stap in het innoveren van tuinmachines. Zij bieden grasmaaiers die zonder geluid en zonder moeite het gras in uw tuin kort houden. Dankzij deze ontwikkeling kunt u zich focussen op andere zaken terwijl uw gras netjes bij gehouden wordt. Robomow is altijd bezig met het intelligenter maken van hun robots, en wij bieden altijd hun beste producten. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Robomow.

Simplicity

 

De grasmaaiers van Simplicity zijn ontworpen om zo comfortabel mogelijk te zijn om te gebruiken. Dit wordt bereikt door middel van automatische tractiecontrole en comfortabele vering. Samen met Simplicity zorgen wij er graag voor dat u met al uw gemak het gras kunt maaien. 

Segway Navimow

 

Wij verkopen ook de Navimow producten van Segway. Deze grasmaaier robot gebruikt een modern systeem dat vergelijkbaar is met GPS om de meest complexe terreinen nog automatisch te kunnen maaien. Dit systeem zorgt er ook voor dat deze robot het meest efficiënte patroon kiest om uw gras te maaien.