073 511 99 50    info@garageklerks.nl

Historie

Eigenaar

 

Mijn naam is Bram Klerks. Van oorsprong ben ik monteur in de landbouwtechniek, maar omdat ik ook graag met autotechniek bezig was, heb ik na ongeveer 10 jaar gekozen om met auto’s verder te gaan. Ik ben toen in een autogarage gaan werken, en heb in de avonduren mijn diploma voor autotechniek gehaald.

Omdat landbouwtechniek heel breed is en autotechniek toch wat eentoniger is, heb ik ervoor gekozen om voor mezelf te beginnen, waardoor ik deze twee vakgebieden kan combineren. Alleen niet meer in de reparatie van grote tractoren, maar in het wat kleinere werk, dat wil zeggen: Tuin/park /bosmachines en auto’s.

 

Door de ervaring in de landbouw kan ik veel reparaties die elders uitbesteed worden zelf maken. Denk hierbij aan laswerkzaamheden, versnellingsbakken, motoren, hydrauliek, pneumatiek en ga zo maar door. Mijn hobby is mijn werk geworden en dat is volgens mij het mooiste wat er is!

Onze garage

 

Garage Klerks is inmiddels 7 jaar geleden opgestart. Wij zijn toen naar de locatie gegaan waar wij tot vandaag nog steeds onze diensten uitvoeren. Toen wij het pand betrokken, was er veel werk aan de winkel, het gebouw was flink verouderd. Deze hebben wij toen voor het grootste deel zelf opgeknapt en omgebouwd tot de nette garage die u nu in de Kleine Bernse Hoeve in Haarsteeg kan vinden.

Na alles voorbereid te hebben ben ik begonnen met het verlenen van onze diensten. Mijn vader was er altijd bij om te helpen. Op ten duur hebben wij toen ook de mogelijkheid gekregen om een stagiaire op te leiden binnen onze organisatie. Nadat zijn opleiding was afgerond waren wij enorm tevreden, en toen is hij onze eerste werknemer geworden. Gezamenlijk gaan wij elke dag weer met veel motivatie aan het werk.

Onze diensten

 

Nu dat wij een vaardig team en een mooie garage hebben, zijn wij instaat om u onze beste diensten en producten te bieden. Ons doel is om u de beste oplossingen te bieden voor de problemen waar u tegen aan loopt, en om te zorgen dat u voorzien bent van alles wat u nodig hebt. Kom graag kijken wat wij u allemaal kunnen bieden!